Blair Waldorf

Jag älskar serien Gossip Girl. Det är fånigt jag vet, men jag är fast! Min favorit är Blair. Så vacker. Jag älskar hennes stil, preppy. Här kommer några bilder.

Halsont och ingen röst

Jag hade hosta inatt opch har superont i halsen. Dricker en massa the med hunung för att lena. Jag ska köpa några halstabletter också senare, sådana som bedövar. jag har dock ingen feber eller förkylning. Funderar starkt på att träna. Barnpassningen på sats har öppet till 13... Det skulle vara skönt att träna idag, då det är stängt imorgon.

Jag måste få tillbaka rösten, eller jag har ju röst, men den är väldigt roslig. Någon som har något tips?

XOXO B
 
 
 

Nyårsmiddag

Vi ska ha några vänner över imorgon på nyårsmiddag och fyrverkerier. Jag tänkte bjuda på trerätters. När de kommer får de snittar med kalkon och crème cheese. Till förrätt blir det halloumi och en tomatsallad. Till varmrätt kör vi ju på the one and only oxfilé och potatisgratäng. Till det serveras grön sparris, sallad och vitlöksbröd. Till efterätt gör jag en hallon- och jordgubbstårta och till barnen Texas pecan glass. Sedan blir det snacks och choklad. Hur gott??? Dieten har tjuvstartats lite redan två dagar men blir uppehåll nyår och dagen efter...

Jag ska ha en svart klänning med guldigt liv. Jag har nog visat den i ett tidigare inlägg. Köpte den från Vila.

Har ont i halsen och hosta. Håller på att förlora rösten. Vill verkligen träna imorgon, men borde nog inte. Ska läggs mig tidigt idag. Sömn är bästa medicinen, det vet ni väl?

Xoxo B

Invägning

Det är dags att ta itu med vikten igen. Dels för att jag vill bli gravid, föra tt vi ska till Thailand(vill inte vara fetast på stranden) och sist men inte minst så är det inte hälsosamt att vara överviktig och äta så mycket socker som jag gör. Ja ja jag vet jag är inte fet, men jag är mullig. Jag väger idag 68 kg. Målet är att gå ner till 64 tills att vi ska resa i mars. Tror ni att jag klarar det?

Taktiken är att dra ner på godis drastiskt (inte helt), träna tabata och köpa PT h en dag i veckan,byta ut vissa måltider mot shakes och bars, dra ner på kolhydrater, öka proteinintag och dricka mer vatten. Bra plan! Nu kör vi!

Lägger med lite inspirationsbilder!
 

Tabata

Jag körde tabata idag på gymmet. Intensivt och effektivt. Det går ut på att man kör hårt 20 sek och vila10 sek och fortsätter så. Det finns en bra tabata app att ladda ner. Tabata timer. Nu kör vi. Ni vet väl att det är lättare att bli gravid om kroppen mår bra?

Snart börjar jag ÄL testa

Mensen är slut och om några dagar börjar jag ÄL testa. Är den sista eskimån THE

Thailand

Vi planerar en resa till Thailand i februari/mars. Jag måste tajma in så att det funkar för alla mina projekt samtidigt måste det passa i tiden för vårt nästa IVF. Vi kommer att sätta in det sista frysta embryot i januari (om det överlever och jag hittar min ÄL) Annars kör vi ett nytt färskförsök så fort det går. Jag vet inte om det blir den korta eller långa metoden ännu. Jag tar en dag i taget. Det kommer att kosta en förmögenhet. Frysembryot= 10 000 + IVF 27 000 + resa 50 000 + fickpengar= 100 000:- Det är mycket pengar. Vi båda tjänar hyfsat, men detta kommer absolut att bli kännbart för plånboken.

Min pappa bor i Thailand samta tt vi har några vänner som bor där. Det kommera tt bli en toppenresa, men jag är ändå lite negativ mot Thailand som land. Det är korrupt och de gör allt för pengar. Det kallas "The smiling country", men det är en yta, de ler mot alla, men menar det inte. Ni vet väl att 95% av alla thailändska män har varit hos en prostituerad innan 20 års ålder? Det är alltså inte vi som har dragit igång sexhandeln, visst bidrar vi till den, men den fanns innan. Det blev en stor inkomst efter Vietnamkriget efter alla soldater. Det är männen som styr landet. Som land att semestra i är det fint, bra mat, fina sträder, billigt mm. Jag blir dock äcklad av alla killar som åker dit i gäng och 90% av alla kommer tillbaka och har köpt sex i någon form. Det kan vara att de betalar för maten och presenter, men det är ändå köpt sex. Jag tror knappast att dessa tjejjer vill ha sex med dem. De vill få ett bättre liv.
http://www.expressen.se/nyheter/de-svenska-mannen-som-koper-sex-i-thailand/
 

Tiger tröja

Jag älskar min oversize trekvartsärmströja. Så skön!

Idag har jag träffat en vän som jag inte sett på ett halvår. Det var härligt som vanligt. Vissa personer tycker man om på en gång och hon var en sådan. Intressant, varm och omtänksam.

Hur man får hollywoodsvall utan slit

Innan du går och lägger dig har du lite olja i håret (tex moroccian oil eller annan hårolja), bara i längderna. Sedan tvinnar du håret och sätter upp allt hår i en knut högst upp på huvudet. Om du gör den i nacken så sliter du håret när du sover (om du sover på rygg). På morgonen släpper du ut allt och eventuellt sprayar lite oich kanske har i lite torrschampoo för extra volym.Jag lägger med en bild jag hittade på Google, den är inte exakt, då knuten ska sitta högre upp på huvudet.

Min julklapp från mannen

Jag fick en parfym, en vit guldkedja och ett guldkors med diamanter.

Älskar denna jacka från Zara

Denna jacka köpte jag på Zaras tjejavdelning hihi. I looove it!

Bra och prisvärd restaurang

Jensens befhouse tycker jag både är gott och prisvärt. Det trista är att set ofta tar lång tid att hå maten och ens få plats. De har lunchpriser 7 dagar i veckan fram t 16.00.

Vinter i stugan

Vi hade magsjuka på julafton. Vi gjorde det bästa av det dock. Kristoffer var tomte och vi hämtade några julklappar så vi hade till Leon. Först blev han rädd, sedan tyckre han att tomten var snäll. Sötnöten.

Det är så skönt att vara i stugan, helt tyst, förutom ljudet av bäckens porlande.

Shopping

Vi var och handlade julklappar både den 22 och 23 december. Det mesta var ju givetvis redan klart..

Mensen är här

22/12 kom spottingens och på julafton kom syndafloden. Jag lände det på mig..Det var en känsla i magen som sa att det inte skulle lyckas. Först de 4 embryona som inte klarade upptiningen, sedan magsjukan och så de icke symptomen.
Jag har alltid spottings innan mens, men när jag väntade Leon, så kom de inte. Jag hade molvärk o h allt det där andra med han. Det måste ju också vara svårare med en upptinad rackare som har legat i frysen så länge??? Vi har allafall en kvar i frysen, mayby is he the one? Tror inte det. Tror att vi kommer att göra en nytt färskförsök. Min tidplanering ser ut såhär. Nytt embryo i mitten av februari. Om negativt så kör vi färskförsök direkt efter det. Kommer ej ihåg när man kan dra igång? Vi körde den långs metoden med spray osv förra gången, vet ej vad de Rekomenderar nu.. Det funkade ju bra då..

Ruvardag 7

Jag har inga symptom. Ingen molvärk. Kanske ett svagt illamående, men det är nog bara för att jag vet innerst inne att det inte tagit sig. Jag fick en liten liten blödning med gammalt blod. Kan vara mensen:-(

Jag har ju såklart testat, är ju en inbiten testaholic. Det var tvärnegativt. Vissa räknar isättningen som RD 0 och andra som dagen efter som RD 1. Jag räknar dagen efter som RD 1. Jag är alltså på RD 7. Om jag inte får positivt på julafton så ser jag det dom misslyckat. Då har jag alltså RD 9 eller 10 beroende på hur man räknar. Kliniken sa14 dagar. Jag plussade på dag9 förra gången. Känner dock på mig att det inte tagit sig. Ska försöka vara positiv och testar igen imorgon.

XOXO

Renpläd

En snygg pläd har både hög mys- och trendfaktor. Det är mycket naturmaterial som är inne nu. Det kan tex vara en julklapp till någon familjemedlem som vill ha in lite värme i bostaden. Jag köpte min från Åhléns gör 1000:- prisvärt tycker jag.

Vi ska ha nyårsmiddag hos oss i år så jag köpte en fin kruka med ett blomarrangemang. Älskar spegelbitar. Bling bling!

XOXO B

Väntan

Jag tycker att det gjorde ont i tjejmagen igår och i förrgår. Kan det ha fäst då? Jag inbillar mig att jag har ont i brösten för att mensen ska komma...Vill ju så gärna ha det där lilla plusset...Nu är mitt liv en lång väntan. Det är tur att jag har så mycket på jobbet. Jag har bara berättat om detta för min BFF och såklart min man. Skönt att slippa frågor: Har du testat? Nu ser man nog en lite bula mm På min avdelning på jobbet är vi många småbarnsföräldrar, så alla går alltid och spekulerar...Jag vill boka en resa till Thailand också i februari, men jag måste tajma in olika stora saker på jobbet + tajma in med ÄL, eventuellt ny FET eller nytt färskförsök. Blir så trött...Ok men nu ska jag vara positiv. Glada tankar. 41%. Toppembryo.

Vinröda stövlaroch bomberjacka

Jag passade på att shoppa lite igår när jag kompade ut övertid. Jag köpte en jättefin kofta och ett par bordoux skinnstövlar. Vila och Nilsson skor.

Vov-Vov återfunnen

Leon har ett gosedjur som föreställer ett lejon. Idag nät vi skulle ta pulkan till affären försvann Vov-Vov. Jag letade efter min man kommit hem från jobbet. Till slut hittade jag han. Någon som hade hittat han och slängt upp den på ett helt annat ställe. Tur att jag tittade dit av en slump.. Puh!

FET

Såhär snygga var vi när vi gjorde frysåterföringen. Strumporna är hemska:-)

Kopian

Leon är en liten minikopia av mig förutom att han är mycket ljusare. Jag har ju bruna ögon och han ljusblå.

Fler bilder

Från julfesten

Julfest på jobbet

Innan magsjukan kom hade vi julfest på jobbet. Vi hade tre rätters sittning. Jag kom vid ett bord med folk som hade jobbat på ftget 37!!! år. Det är ändå kul att träffa nya människor. Jag skulle ju annars ha suttit med min avdelning och de jag mest hänger med. Lägger upp en bild på mina två vapendragare.

 

Ruvardag 2

I lördags 12.30 hade vi tid på IVF kliniken för ett frozen embry transfer. De har varit frysta cirka 3 år. 3 år! Är det inte otroligt att tekniken finns?! Vi fick tyvärr dåliga nyheter först, 4 av våra toppembryon hade inte klarat upptiningen. Jag tycker att det är märkligt att st inte överlever??? Vi har nu ett kvar i frysen och ett toppembryo ruvar jag på. Det var 41% chans. När vi gjorde färskförsöker var det 47%. Håll tummarna för oss nu!
 
Inte nog med det, jag fick vinterkräksjukan samma dag som vi hade tid. Typiskt min tur. Det borde inte påverka sa de dock.Det var ju dock inte det roligaste att sitta i bilen till Uppsala när man mår illa, har feber och ont i magen.
 

På lördag it is

På lördag kl 12.30 har vi tid. Nu håller tummarna att det frysta embryot klarar frysupptiningen.

Ägglossningstester

Jag har testat med CB digitala ÄL tester och Apotekets tester. Imorse hade jag ingen stegring, men strecken blev starkare och nu på kvällen hade jag glad gubbe. Det är bra att man kan testa med både manuella strecktester och digitala tester om man är osäker.

Imorgon bitti ringer jag kliniken. Det blir antagligen frysåterföring på fredag! Yejjj! Håll tummarna att Leon får ett syskon nu!

XOXO B

Ägglossningsångest

Måste ju verkligen få det rätt med ÄL eftersom vi ska tina en av våra små eskimåer..idag visade testet glad gubbe, 4 h senare inget. Blir inte klok på detta!! Jag tycker att det ilar lite K magen och har genomskinliga flytningar (sorry) men det är egentligen lite tidigt plus att det var negativt några h senare. Tror jag doppade Stickan för långt ner så den blev blöt..suck! Testar imorgon igen.

Fick jag till en fin knut, se foto nedan.
XOXO B

Tofsmössa

Jag är kluven.. Är det ute eller inne med pälstofsmössa? Iofs spelar det väl ingen roll om det är snyggt!

Nyårsklänning, Jofamajacka + lite annat

Idag var jag och en kompis i Bromma blocks och shoppade och fikade. Superdupermysigt! Vi har inte bestämt vad vi ska göra på nyår ännu, men även om vi bara blir hemma tycker jag att man ska klä upp sig. Fira det nya året.
 
Vakrra Kenza på bild. Denna snygga jacka kommer jag att använda massor till våren.

Gosiga sovkläder

Snökaos och träningsvärk

Snön vräker ner här i Stockholm och det är kaos i trafiken. Jag tränade i måndags. Det var så himla skönt att komma igång igen. Idag har jag världens träningsvärk. Jag har ätit relativt bra hela veckan, eller ja de tre dagarna som gått av den. Försöker att inte äta så mycket kolhydrater på kvällarna och såklart minska ner på godiset.. Träningen idag blev skottning.