Invägning torsdag 27/9

Ursprungsvikt 72,9
Förra vägningen 70,2
Mål: 64
Idag 69,8
Skillnad -0,4 kg
 
 
Jaaaaaa äntligen nere på 60 något!!!!!!!!!!!!!!!! Min plan är att väga 68 något om två veckor. Tror ni det är möjligt?

Fler bilder

Några till från konferensen

 

Sandhamn

Vi har i Sandhamn med jobbet på konferens. De som ville fick åka ribbåt. Jag var livrädd men det var så himla härligt! Inte sådan berg och dalbana "nu dör jag" känsla utan en pirrande härlig känsla. Jag kände mig fri och stark ute på havet! Det är ju så otroligt vackert ute i skärgården. Höjdpunkten var när vi mitt i havet fick se 6 sälar simma runt båten och någon låg på en sten och chillade. Så häftigt! De kan tydligen väga 350 kg. Jag vill bara pussa deras nos. Så ribbåt i Sandhamn rekommenderas varmt!

Konferens med jobbet

Torsdag till fredag är jag på konferens med jobbet. Det känns lite jobbigt att sova borta från Leon, men jag får väl se det den den ljusa sidan.

Äter glass

Han är så fantastisk min son!!!

60 eller 70 kg

Jag hoppas att jag kommer ner på 69 nästa vecka. Det borde jag väl?! Men iofs ska jag gå mens då..håll tummarna för mig!

Invägning fredag 21/9

Ursprungsvikt 72,9
Förra vägningen 70,8
Idag 70,2
Skillnad 0,6 kg

Jabba?

Vab+jobba=Jabba? Idag på ett viktigt möte ringer alla mina mobiler och tillslut svarar jag för det kan ju vara dagis. Leon har feber. När jag hämtade han 30 min senare var han kokhet och hade 39,4 feber. Stackars liten. Han blev dock mycket bättre efter febernedsättande. Skönt! Han somnade en stund så då kunde jag jobba lite. Imorgon ska jag godkänna en inredning som en byrå gjort t ett av mina projekt.

Mannen vabbar imorgon.

Utsikt

Denna underbara utsikt ger en känsla av frihet.

Full rulle

Idag har jag haft möte på möte...När jag har gått in på ett möte 1 h, så har det varit 20 olästa mail i min inkorg. Lite panikkänsla. Jag avskyr att ha ett berg av obesvarade mail och ogjorda saker. Imorgon kommer jag inte vara inne på HK, men jobbar lite hemmifrån på morgonen och på em. Jag ska ut till två av mina projekt för att kolla att allt är i sin ordning inför kommande evnt och sedan är det säljmöte kl 12. Jag har beställt en piffning av en av våra visningslokaler av en inbredningsbyrå och det kan ju verka smidigt, men jag ska koordinera med inredare, hantverkare, elektriker, målare osv så att alla kommer in i lokelen och att de kommer i rätt ordning. Pust.  Jag ska inte klaga för jag älskar mitt jobb och jag hoppas att få en fast anställning till årsskiftet, annars hittar jag något nytt. Jag är inte så jätteorolig. Jag har alltid haft ganska lätt att få jobb och tycker att anställningsintervjuer är roliga. Det är dock påfrestande att vara kosult och alltid behöva bevisa att man är duktig, lära känna nya kollegor och inte veta hur länge man blir kvar. Jag är ganska trött på det, så nästa jobb ska vara en fast tjänst. 
 

Nyttigt

På fredag är det invägning! Någon annan som hakar på?

Vardagsrum

Såhär ser det ut hemma hos oss.

Mooorning

Det är en ny vecka. Bara att köra på! På söndag har jag ett stort event och det är mycket som måste vara klart innan dess...Håll tummarna för mig att allt går bra!

Inspiration hem

Här kommer några inspiratonsbilder till hemmet.
Älskar denna bild

Tänk vad en gammal byrå kan göra mycket
 

Girlygirl
 

Jag och Snuggles

Vi brukar kalla Leon Snuggles..

Fikar med en kompis från förr

Vi hängde när vi var små i Dalarna och nu bor vi båda i Stockholm. Kul att ses!

En härlig morgon

Det är så himla frisk och härlig luft nu. Älskar hösten! Kristoffer brukar alltid jobba söndags fm så jag och Leon har myst och fixat lite här hemma. Man blir så sugen att rensa gammalt och fixa en sådan här dag.

Amaronevin

Jag har jobbat så mycket dessa veckor så dricker lite gott vin som belöning...

What the fuck???

Vad händer här?

Orange

Gillar färgen på min tröja, passar årstiden. Jag beställde wok och fick denna vidriga sörja. Blä!

Fredag

Så himla skönt! Jag ska inte jobba något, skulle iofs behöva se över en marknadsplan, men vi får se..

Jobbar massor

Det är inget stopp på det. Jag tror hela tiden att bästa vecka då ska det bli lugnt, men det blir inte så..jag oroar mig att jag inte ska få mitt jobb förlängt eller bli fast t årsskiftet, att jag inte kommer att bli gravid... Massa att tänka på...

En långtradare skulle byta körfält och körde på mig idag på e4an. Läskigt. Blev bara en skråma på min sidospegel men hela bilen skakade till. Han var sjyst och kom ut och kramade om mig allafall så jag orkar ej anmäla det t försäkrbolaget.. Vi var nog lika skakade båda två..

Jag har testat med clear blues digitala äl tester och fick glad gubbe både igår och idag. Så ja ni fattar ju:-) nu hoppas vi att det blev något.

Höstpynt

Vad härligt det är med höst!

Söta bilder på min son

Sötaste lillen..

En ny vecka

Jaha då var helgen slut. Denna vecka känns lite lugnare än förra veckan. Skönt! Jag ska börja att fylla i vad jag äter igen via viktväktarna. Jag har slarvat med det massor nu de senaste två veckorna, men bara att ta nya tag. Jag har fortfrande grym träningsvärk efter lördagens träning. Pust!

Jag siktar på att träna på tisdag.
XOXO B


Inspiration!!!

Läppförstoring


Jag tycker att man kan operera sig  MED MÅTTA. Ja och nu undrar ni ju har du gjort det? Jag har fyllt på överläppen med en halv spruta juvaderm. Detta gör jag en gång om året. Jag ahde en kollega som kom in till mig på jobbet och stängde dörren och ville ställa en personlig fråga. Var har du gjort dina läppar, frågade hon. Inte Har du gjort dina läppar. Jag blev lite ställd och det tog väl några sekunder innan jag hann öppna munnen, och då sa hon att alla vet att jag har gjort det, det syns, och att hon bara ville göra det föra tt fylla ut sina rynkor kring munnen, och att hon inte tycker att det är fint när det syns. Pof bam bong tack för alla förolämpningar.. Jag har fyllt på överläppen, för att det ska se proportionerligt ut. Hon ville också veta vilket material jag använder och vilken läkare som gör det, vilket var lite underligt, då hon tyckte att det var too much;-) Nedan följer ett bildregn med fula läppförstoringar.
Nicole Kidman har för tunna läppar naturligt, så det ser ut som hon har vänt ut och in på munnen.

Poooffff käftsmäll

Kissie har för smal fun för att göra så mycket. Det skulle vara finare med mindre volym.

Detta tycker jag är fint, lite mycket för vissa kanske...Jag gillar dock när man har starka drag.

Nya tag i dieten

Nu har jag fettat på mig rejält. Jag börjar köra igen på måndag. Någon vet någon mirakelkur som funkar? Helst som tar bort sötsur..

Härliga höst

Man känner verkligen att sommaren är förbi och hösten närmar sig med stormsteg. Jag älskar hösten. Promenera bland färgsprakande träd och höra knastret från löven på marken. Det känns mysigt att det blir mörkare och man kan tända ljus och dricka the.

Heeeelg

Skönt att det är helg! Jag ska inte jobba ett minsta dugg... Idag var jag och tränade med en tjej från mammagruppen. Ganska grabbig stil men jäkligt skön och pushar när man behöver det. Att hon är från Dalarna också gör ju inte saken sämre..Det kan bli kul att ha någon att köra med! På eftermiddagen kom min fina vän Sara, hennes man och två barn och grattade Leon i efterskott. Jag gjorde blåbärssmulpaj. På kvällen kom pappa och hand tjej och vi åt lasagne. Härlig dag med andra ord.

Imorgon ska jag fika med en tjej som jag jobbade ihop med på TV 4. Hon är ihop med en känd filmstjärna i USA. Jag är såå nyfiken att höra allt!

Påväg in i väggen?

Har extremt mycket på jobbet och det tar aldrig slut, kan aldrig pusta ut. Jag älskar mitt jobb, men hoppas att det blir lugnare nästa vecka...jag är inte påväg in i väggen då jag kommer aldrig tillåta det, för jag är mamma och måste må bra. Om jag inte hade barn så hade jag varit ett enkelt offer! Men nope, nu blir det inte så. När ser man tecknen på att man är påväg att bli utbränd?

Vatten är tjockare än blod?

Man säger ju att blod är tjockare än vatten, men det tror jag inte på. Ett exempel på detta är mina föräldrar. De har nya respektive och vi kallar pappas tjej för mormor också och även mammas kille för morfar. Han har alltså två mormor och morfar. Orkar inte med att säga plastmormor. Ju mer kärlek desto bättre! Om han får välja vem han är med så väljer han alltid inte biologiska morfar framför biologiska mormor och inte biologiska mormor framför biologiska morfar. Han har även en biologisk farmor. Det är lustigt dock tycker jag att alltid väljer de han egentligen inte är släkt med. Kärlek som kärlek.

På bilden nedan pappa med son i lika outfits.

Tips på resmål

Palma på Mallis! Så härligt både med strand och storstad! Lovely!

Mular godis

Inte bra.. Tycker synd om migsjälv för jag är ensam och tvångsäter godis.. Mår illa av allt godis nu, som jag inte ens var sugen på! Måste skärpa mig!

Svårt att somna...

Hur gör ni för att sova när ni har sömnproblem?
Mina tips:
Varva ner minst 2 h innan du lägger dig
Mörka belysningen tidigt på kvällen
Drick camomillthe(det lugnar)
Läs
Ät inte 2 h innan du ska sova (jag håller aldrig det suck)
Gå genom i huvudet vad du är orolig för om du ligger och grubblar och skriv kom ihåg listor till fig själv, då släpper du det
Ta ett varmt bad
Använd öronproppar och ögonbindel

PIIIINSAMT

Jag älskar The Bachelor, The Bachelorette och The Bachelor Pad. Himla patetiskt! Min favvosäsong är Emelie, säsong 8. Nu har jag precis laddat ner The Bachelor Pad. Detta är ju helt klart en sak som bara kan göras i USA. Svenska Bachelorette var ju bara patetiskt!!!Vi har det mysigt

Myyyysigt att mysa i soffan framför Tvn. Nu ska vi krypa i säng...

Jag undrar om 2årsåldern är den bästa?

Ensam denna vecka

Idag åker min man bort på jobbresa och kommer hem på fredag. Det känns bra att jag klarar av att vara ensam och ta hand om allt själv. Dock så är set lite läskigt att sova ensam i huset( förutom Leon och Moflin). Vi har larm som är kopplat till Securitas så det känns bra. Jag kommer att larma varje kväll. Det kommer att bli mysigt att bara vara jag och Leon.. Förut kunde jag nästan inte vara ensam. Jag vet inte varför, men fick nästan panik. Nu är jag tryggare i migsjälv och litar på min man. Skönt!

Har det bra på "jobbet"

Jag väntar på ett bud som ska hämta våra saker från mässan. Jag har varit nere på det underbara fiket i Gustavsbergs hamn och sitter nu i solen och lyssnar på Hanna och Amandas podcast. Lika bra att njuta när jag inte kan göra annat än att vänta:-) jag har ett ord att säga: mindfulness

Sats Energy

Jag älskar verkligen det passet, dock så tycker jag att den nya koreografin var sådär..Det är också viktigt att instruktören är inspirerande. Jag tycker om när instruktören verkligen blir svettig och säger uppmuntrande peppningar. Det är tre st gays som också kör denna klass alltid, så söta. 

Dagens

H&M topp 299, esprit byxor 599 Deichmann skor 199, LV väska 7000:-

Bränner dagens onyttigheter

Ångest av alla kalorier, nu kör vi!!

I en regnig hufvudstad

Jag och mannen har barnvakt och åker till Jensens för en hamburgare och sedan en fika på espressohouse. Man måste få unna sig..:-)

Bekräftelse

Jag är en sådan person som behöver mycket bekräftelse, dels från min man, från mina vänner och från min chef. Denna vecka har som sagt varit helt crazy på jobbet. Jag har arbetat från 07-19 varje dag, dvs 12 h per dag  minst..Jag har dels skrivit marknadsplan och lite annat, men mestadels av tiden har jag planerat vår medverkan på en mässa. Jag hade ansvar för två st av montrarna med två olika varumärken, lite krångligt plus all personal mm Jag arbetar ju med olika projektledare för alla mina olika byggprojekt, och den som jag jobbar näörmast med (tre av mina projekt) sa flera ggr att jag har gjort ett fantastiskt jobb. Jag blir så himla glad! Jag vet att det är mitt jobb, men man behöver få höra att man gör ett bra jobb och att de uppskattar att man lägger ner så mycket tid och energi. Bekräftelse. Det finns även en annan projektledare som var inblandad i mässa, som jag inte arbetar så mycket med, men har lite med att göra. Hon är väldigt speciell om vi säger så. När hon gick igår sa hon att jag har gjort ett jättebra jobb. Jag blev helt paff. Kul dock Det känns skönt att jag har klarat av denna vecka. Jag har inte så jättebra självförtroende, även om det kan verka som det. Jag jobbar på det dock. Det blir bättre och bättre...
 
 

IVF

Det viktigaste i mitt liv:
Vi blev gravida för 4 år sedan, men fick missfall. Ett missed abortion, dvs embryot dog i magen utan ett naturligt missfall. Jag ville så gärna att allt skulle vara bra, men fick småblödningar, och kände i maggropen att något var fel..Embryot växte inte som det skulle på ultraljud och i vecka 10 stannade hjärtat. Det var jobbigt, men nu efteråt vet jag att det var en kromosonskada på emryot, så det var sjukt, därför växte det inte. Vi försökte såklart igen, och jag blev besatt av tanken att bli gravid igen. Inget hände under 1 å. Vi genomgick fertilitesundersökningar samt fick extra hormonbehandlingar, gjorde äggledarsköljning, tog tester mm
 
Vår läkare ansåg att vi absolut inte skulle kunna bli gravida utan den hjälpen, vilket var mycket märkligt, då vi lyckats en gång tidigare..Tillslut orkade jag inte vänta längre, utan bokade en tid för provrörsbefruktning. Vi fick en remiss av fertilitetsläkaren till Carl Von Linné kliniken i Uppsala. Deras priser var mycket lägre jämfört med Sophiahemmet, och jag hade läst mycket gott om dem. Vi fick ett mycket bra bemötande av personalen där och en procentsats på hela 47% att det skulle lyckas. Vi hade egentligen inte mycket hopp att det verkligen skulle lycklas.
Först så nedregleras man med hjälp av nässpray, så att man hamnar i klimakteriet. Jag tror att det var cirka 2 veckor man tog sprayen. Sedan får man sprutor man tar i magen själv och proppas då med hormoner, så att man ska producera onormalt många ägg (normalt växer emnart ett ägg). Vi fick en bra skörd, 20 st stora ägg. Min man lämnade spermier och under två dagar paras mina ägg med hans spermier i rör. Dessa två dagar var jobbiga...Efter två dagar åkte vi tillbaka till kliniken och hela 8 st hade befruktats med hög kvalitet. Läkarna valde ett befruktat ägg till mig och de andra åkte in i frysen. Jag hade precis fått ett nytt jobb, och fick vara "magsjuk" när vi plockade äggen.Sedan väntar man. Man ruvar.
 
Man kan tetsa på dag 12 tidigast, vissa väntar till dag 15. jag skulle ha en stor tjejfest hemma hos mig och ville ju såklart inte dricka om jags kulle vara gravid, men det skulle vara på dag 10. Jag testade på dag 9 och sa inget till min man, men jag såg ett svagt svagt plus på stickan. Jag skakade, och tänkte att det var några felaktiga hormoner kvar i kroppen efter alla hormonsprutor. Jag väntade till dag 10 på morgonen och testade igen, självklart sov jag väldigt dåligt..Plusset var nu lite starkare, och jag vågade hoppas. Jag väckte min man med en nerkissad sticka. På festen drack jag alkoholfritt vin, utan att säga något, och skyllde på att jag hade mycket på nya jobbet, så jag skulle inte följa med ut efteråt.
 
I vecka 6 fick vi göra ett UL. Hjärtat tickade så fint, och jag var överlycklig. det var precis innan jul och till julen berättade vi för övriga familjen. Jag väntade till vecka 20 att berätta för min chef, som då frågade som första fråga "Hur länge har du tänkt att vara hemma?". Inte grattis..I vecka 22 fick jag en störtblödning. Det forsade blod med klumpar. Vi åkte in till akuten, och jag kunde inte ens gråta, då jag var för rädd. Vi fick en helt underbar barnmorska, som försökte lugna mig. Gynekologläkaren var hemsk. Vi fick allafall se att barnet var helt oskadad och sprattlade hejvillt därinne. Efter det blev jag sjukskriven 50 %, vilket var annorlunda då jag var van att arbeta t 22 på kvällarna och varje kväll. Behöver jag säga att jag inte längre jobbar kvar där?
 
I augusti kom Leon till världen. Världens finast sötaste bebis. Kärlek. Hel.
 
Jag skulle gärna vilja att ni finns med på vår resa till ett syskon till Leon.