Nyheter i stugan

Som jag tidigare har berättat så har vi fått avbryta behandlingen pga att mannens spermier var döda. Detta pga att han har ätit en speciell medicin han har fått från sin läkare. Vi fick då en medicin som skulle aktivera spermierna. Idag gick vi svar från det senaste spermaprovet som lämnades i början av juli. Och jaaaa, det fanns levande spermier. Vi kan köra igång med en ny ivf behandling. Det fanns inte många, men de fanns där, och de levde.

Medlem i klubben

Idag var jag och träffade två bekanta/vänner dom jag fann på nätet när jag bröllopsplanerade för många år sedan. Vi alla gifte oss. Vi alla köpte villa. Vi alla ville ha barn. Vi alla gjorde ivf. Jag blev gravid först. Efter 6 månader blev den andra gravid. Vi träffades alla tre, men ursäkterna för att ses för den tredje blev fler. Till slut träffades bara vi två. Jag vågade inte fråga hur det gick för den tredje, hon slutade att höra av sig. Såklart pratade jag och den andra om att det var hemskt för den tredje. Vi fick höra att hon ställt sig i kö för adoption. Efter fyra år skedde ett mirakel. Vid deras sista försök (av många) blev de gravida. Vi fick alla barn. Den andra blev på naturlig väg gravid med sin andra samtidigt som den tredje blev gravid med sin första. Nu var det jag som var utanför. Idag när vi sågs, så hade de många interna skämt, och lixom ville att jag skulle förstå att de var vänner, inte bara ytliga bekanta. Det kändes lite ansträngt och stelt. Leon hade dock roligt och sprang och tokade sig i regnet. Det viktiga är att vi alla fick vårt/våra barn. Om man verkligen vill ha barn så går det på något sätt. Det kan vara via ivf, adoption, bonusbarn eller liknande.

Då smälter jag

När min älskling tar mitt ansikte i sina små händer, tittar mig i ögonen och säger det är ingen fara mamma. Han är en sådan underbar liten person med mycket empati och kärlek. Älskar dig min son.

Regn renar själen

Regnet öser ner från den gråa himlen. Åskan hänger dallrande i luften, någonstans mittemellan himlen och marken. Dropparna strilar mer längs stuprörens branta sluttning. Regnet bildar arga forsar längs gaturännorna. Regn renar själen.

Filmtips nr 2

Jag har läst boken Små citroner gula av Kajsa Ingemarsson för några år sedan. En lättsam och gullig bok, men inget mer. Filmen däremot gillade jag mycket. Det brukar ju nästan aldrig vara så. En härlig feelgood film i amerikansk romcom stil. Se den!

The hunger games

Ni måste se the hunger games. Det är en framtidsvisionsfilm om människans maktbegär, big brother samhälle och hur långt man kan gå. Den är hemsk men mycket sevärd, då man får sig en tankeställare efteråt. Jag kommer att försöka undvika dokusåpor..

Kvinnor och handväskor

Jag vill alltid ha en fin väska. Det behöver inte vara ett superdyrt märke, men det ska vara äkta skinn och fin kvalitet. Idag köpte jag en Micheal Kors (2990kr). Supernöjd med den somriga färgen. Jag köpte också ett armband på Ginatricot på rean för 15?! Kr! När jag var yngre kunde jag köpamärkeskopio, men det går inte längre. Jag är 35 år och känner mig fejk då:-). Jag köpte också en Odd Molly tröja 1600kr). Så nöjd!

Det obligatoriska doppet

Om man är en Viking så badar man u svenska sjöar oavsett hur kallt det ät. Den enda i vår familj som badar är jag. Jag älskar känslan av att först vara brännande het och sedan svalka sig i det iskalla vattnet och nästan tappa andan för att sedan komma upp lite friskare. Man badar bort sand och damm och får vattniga kristaller längs kroppen som kyler.

Befrielse

Jag låter armarna hänga längs kroppen. Jag känner befrielse efter varje steg jag har bakom mig. Jag andas in den råa doften i skogen med en syrlig sötma. Det viner och susar lite då och då. Mitt huvud renas på måsten. Tankarna frias från ångest. Jag känner lyckan vina genom skogen. Jag försöker leva i nuet för jag är lycklig.

Skansen

Idag har vi varit på allas vårt Skansen. Det var en härlig dag. Dock tycker jag att det är lite svårt att gå en snitslad bana. Björnfamiljen var kul att se. Vi såg även ett gulligt föl. Vi klappade en killing och åt brända mandlar.

Bildregn

Bildregn

Mallorca 9 juli 2013

Det var en trevlig semester vi avnjöt i Alcudia under en vecka. Något intetsägande, men vad förväntar man sig om en charterresa mitt under juli? Vi badade i havet, byggde sandslott, dansade minidisco i äkta charteranda, åt på grillrestauranger och solade. Jag älskar dessa gröna små grillade paprikor. Fullkomligt älskar dem!

Snart så..

Vinden tar tag om en hår och riktigt ruskar om det. Man andas in frisk och ren luft som renar ens själ. Löven låter sådär knisprigt härligt. Trädens sus viskar om en ljus framtid. Himlen skiftar i orange och grönt. Det doftar jord. Hemmet är ombonat, brasan tänd och på spisen står en gryta och puttrar. Jag längtar efter dig höst.