Rutinultraljud och stukad fot


Allt såg bra ut på rutinultraljudet. Han mår bra. Inga anmärkningar.

Jag däremot trodde att jag var bete för trappan men det var 3 trappsteg kvar. Landade med hela min tyngd på vänster fot. Tur i oturen. Har inte ens kunnat nuddat foten sedan i fredags. Nu jan jag stödja lite, men det gör väldigt ont. När vi var in på Karolinska gjorde jag även UL. För säkerhetsskäl... Allt var bra. Jag känner mig deppig och otillräcklig och hoppas att detta ska gå över fort!:-( 

Nya stövlar


Köpte ett par DKNY stövlar igår på rean.

And its a....

Boy! Vi kommer att få en till son. Leon får en lillebror. Jag är lyckligt lottad att han är frisk (från DS) och sopar prinsesstankarna under mattan. Jag har den senaste tiden insett att det kanske inte handlar om flicka eller pojke utan om just personligheten. Vi har fått vinstlotten med Leon. Det kan inte finnas en mer perfekt unge. Han är kärleksfull, omtänksam, snäll, uppfinningsrik, smart, söt mm Han har alltid varit så enkel att ha att göra med. Inga jobbiga faser. Det där med faser, är det så att det är vi föräldrar som tacklar det bra eller mindre bra. Jag tycker alltid att jag hör folk som säger att de har så jobbigt med sina barn bla bla Vi har aldrig haft det så.  Nej, missta mig inte för Blondinbella, jag skulle aldrig säga att allt var perfekt bla bla men just leon är perfekt på alla sätt och vis. Punkt.
 
På tisdag börjar jag jobba igen, jag har redan jobbat 2 + 3 januari, men vi var en tapper liten skara här, och ingen vågade fråga. På tisdag kommer nog någon att säga något. Jag funderar starkt på att först titta frågande på personen och säga ursäkta?! och sedan brista ut i gapskratt. Vore inte det ofantligt roligt?! Det ska bli skönt att börja jobba igen, trött på ledighet nu, då jag varit i thailand nyligen samt haft 2 veckor julledigt.. Sedan blir jag ju ledig igen om några månader.
 
På onsdag är det dax för RUL. Det ska bli spännande, men också nervöst. Tänk om de hittar något allvarligt hjärtfel eller liknande?!
 
Vi funderar mycket på namn för vår lilla son som ska titta ut på försommaren. Vi lutar mest åt Noel (Leon baklänges). Det fungerar internationellt, inga smeknamn och är fint. Ska fundera lite till dock..
Måste hitta en bra serie att ladda ner. Tips? Funderar på Downtown abbey. Många rekomenderar Homeland, men är rädd den är lite läskig. Jag är extremt känslig om det är något barn som far illa eller så...
 
 
XOXO