Lyckad vip-visning

Jag hade min första vipvisning idag. Det gick superbra.

Ljusslinga

Igår satte jag upp en ljusslinga mot vår baksida. Det blev mysigt!

Allmäntillstånd: sjukt trött. Ska sova nu kl 20.08. Leon ville gå upp 4!! inatt. Suck!

Vikt: väldigt hög och känner mig extremt svullen pga mens.

Barnverkstad: Mensen är igång och jag börjar ÄL testa om några dagar.

Glammiga fåtöljer

Jag älskar att mixa gammalt med nytt och ha lite speciella möbler.Dessa fåtöljer har alla olika stilar, men ack så coola.

Ingen mens ännu

Varför kommer den inte? Den brukar alltid vara regelbunden. Kanske det kan ha med den konstiga ägglossningen att göra? Det är typiskt när man har bestämt sig för att börja med frysåterföringen... Ja det är klart att jag redan har testat mig. Jag är ju en inbiten testaholic;-) Den kommer nog imorgon.. Vill bara att det ska gå fort nu så att vi kan tina vårt lilla syskon!

Nu är det jul igen

Jag har satt upp julgardiner, lite glammiga med glitter såklart, och klätt granen. Vi är lite tidiga men vi åker upp till Dalarna så pass tidigt, 21 december, så jag vill njuta av julen så mycket som möjligt. Det är något speciellt det där med julen. En mysig varm känsla. Jag älskar att klä granen och köpa julklappar. Man planerar och förbereder. Man tänder levande ljus eller kanske gör en brasa, man bakar och förbereder, man slår in julklappar och kanske lyssnar på lite julmusik. Jag vet att julen är kommersiell och bla bla bla men jag älskar julen!

Inväntar blodet

Väntar på att menen ska komma så att jag kan få Ägglossning så att jag kan sätta in vår lilla frysta eskimå.. Tiden går långsamt fast ändå fort. Tur att man har så mycket att göra på jobbet.

20 kr

Denna underbara bukett köpte jag för 20 kr! Det var rea på Hemköp så varje bukett kostade 10 kr styck, ordpris 49 kr styck. Ett klipp med andra ord! Vasen är en ljuslykta som jag istället använder som vas.

Visning avklarad

Det var en lyckad visning idag med kvalitativa kunder.

40årsfest

Vi hade trevligt på 40årsfesten. Den var jätteflott med champagne och fyrverkerier och det bjöds på marockansk buffé. Mums!

Present från mannen

Jag fick en iPhone 5 av mannen i present idag, bara sådär. Han är allt bra gullig den där...

Träningsdax

Jag har satt mig själv i andra hand eftersom jobbet självklart är viktigast. Eller ja familjen är ju nr 1 men det behöver jag inte förklara. Imorse körde vi ett pass på gymmet allafall. Jag sprang först och sedan körde jag genom kroppen.

Jobb jobb jobb

Det är eventdags igen på söndag eller ja visning, så det är mycket fix. Jag har ju även fått en massa nya projekt och nu har jag tre säljstarter närliggande varandra. Det är ganska tuff men jag utvecklas en massor och lär mig att effektiveras och delegera för att hinna med.

Vov vov vov

Just chilling after a rainy day..

Vårt drömdöp

Jag tänkte visa er bilder från vårt dop. Vi var i Bromma kyrka och hade fikabuffé i sockenstugan efteråt. Min fina vän Anna.Lena sjöng sången "Prins Noel" (det blir Leon baklänges) och Anna Book sjöng "Det vackraste". Jag har videoklipp, men vet ej hur man laddar upp film? Leons gudmor Susanna var med och Leons gudfar Younes var också med. En toppendag helt enkelt!
 
 
 
 

Lördag och lite shopping i Sickla

Jag fikade med en kompis i Sickla idag, köpte Fars dag present till min man och lite annat smått och gott.

 

Snygg top i orange

Jag köpte denna idag på Vila.

Kejsarsnitt versus vaginal förlossning

Detta är ju ett väldigt hett ämne. Alla tycker något om det, eller ja i princip alla, kvinnor allafall. Jag valde att om jag inte kom igång naturligt och de skulle behöva sätta igång mig, ville jag ha ett planerat kejsarsnitt. Varför då? Jo för att statistiskt sett så slutar igångsättning VÄLDIGT ofta med akut kejsarsnitt, sugklocka eller komplikationer. Vissa påstår att barnen får mindre imunsvar om de tas ut via kejsarsnitt. Jag säger att det är en skröna. Det absolut säkraste för barnet är kejsarsnitt, de kan inte få syrebrist eller strypas av navalsträngen eller annat. Det kostar 20 000:- för landstinget med en vanlig förlossning och 50 000:- med ett kejsarsnitt, så det är klart att de inte förespråkar kejsarsnitt. Jag tycker att det är väldigt häftigt med vaginala förslossningar och älskar att höra på andras förlossningsberättelser.

1973 låg siffran för kejsarsnitt på 5% och idag ligger den på 16%.

Jag har ännu inte beslutat vad jag ska välja nästa gång, om det blir en nästa gång. Vissa tror att man inte får välja, men det får man. Du bestämmer över din kropp.
 
 

Vårt sagobröllop

Vi gifte oss för fyra år sedan i Bromma kyrka och hade festen på Ängby slott. Natten innan sov min man hos en kompis och min bästis sov hos mig. PÅ morgonen tog vi en powerwalk. Väderprognosen hade sagt att det skulle bli regn och moln, men det blev strålande sol i början av maj. Sedan köpte vi med oss frukost från bageri, kunde dock knappt äta av nervositet. Sedan duschade jag och började sminka mig. Mamma och mormor kom och fixade mitt hår, de är frisörer. När vi var klara beställde vi en taxi och jag kom sist till kyrkan. Mina tärnor gick bakom mig och min man stod framme vid altaret och väntade:-) Han hade då inte sett mig innan. I sverige är det vanligaste att man och hustru går in tillsammans, men jag är gammeldags av mig och ville göra på detta sätt. Vår präst vägrade att låta mig gå in ensam eller min min pappa, det blir som att bruden giftes bort mot sin vilja. Jag bytte präst, då denna vägrade. Vår nya präst gick med påd etta, så ni som är traditionella, stå på er!
 
Min vän Anna-Lena sjöng "Stuck on you".http://www.youtube.com/watch?v=wSCRumqmdQg och "Det vakraste" http://www.youtube.com/watch?v=9PojP6lCRq0
Min man visste inte att hon hade tränat in Stuck on you, så det var en överaskning.
Efteråt blåste alla gästerna såpubblor på oss när viu kom ut från kyrkan.
Festen var jättelyckad från några enstaka incidenter. Vi hade tre rätters meny med oxfilé och efteråt hade vi såklart fri bar och DJ. Det var en magisk dag.
 
 
 
 

Förändring på jobbet

Igår kom min chef in till mig och frågade om jag skulle vara inne på kontoret hela eftermiddagen för hon behövde prata med mig. Hon såg alvvarlig ut. Jag frågade direkt vaddå vad har jag gjort:-) Hon sa nej nej inget sådant, bara lite förändring i projekten. Jag tänkte nej nu ska hon ta bort något av mina projekt för att sedan fasa ut mig sakta men säkert..Jag tänker alltid det värsta. Jag är verkligen "The worrying kind". Jag hade ont i magen. Senare kom hon in och berättade att en med samma roll som mig har sagt upp sig och att de inte tänker ta in någon ny konsult utan att de kommer lägga på oss fler projekt och hon undrade om jag kunde ta ett till projekt. Det känns jättekul att hon ser att jag har ytterligare potential. Nu har jag 11 bostadsprojekt:-) Tre  är dock inte aktiva (inte säljstartade eller påbörjade.
 
Jag har ju fått förlängt tom juni. Jag vill ju gärna bli anställd, är trött på att vara konsult, men det är inte upp till min chef, utan upp till styrelsen tyvärr. Det är väl bara att köra på antar jag och hoppas på det bästa. Förut tänkte jag att jag skulle tajma in graviditet med fast anställning osv, men det orkar jag inte tänka på.
 
Jag har väldigt höga krav på mig själv. Allt jag gör måste bli väldigt bra och jag har svårt att lita på att andra gör det lika bra. Jag vet, vem tror hon att hon är:-) Men nu har jag faktiskt delegerat lite mer till min marknadsassistent.
 

Härlig glimt i ögonen

Hur härlig är inte denna bild? Vi var på Skansen några ggr i somras. Det uppskattades:-) Jag älskar mina killar såååå! Ni är livet!
 

Brastider

Nu börjar det verkligen bli kallt ute.det blir kallt på natten, men Im man eldar i braskaminen på kvällen, så håller sig värmen. Mysigt och ekonomiskt!

Måndag

Ingen ägglossning idag heller. Jag fortsätter att testa. Tänk att vi om några dagar kanske är gravida?!

Det är lugnare på jobbet nu. Det känns skönt. Jag är ikapp allt jag låg "back" med förut. Jag är dock dålig med träning. Jag har på något sätt tappat fokus. Jag har liksom ingen lust längre. Vad kan det bero på? Jag måste bli mer taggad att träna, känner mer att jag vill gå ner i vikt bara och att ajg gör det enbart via kostförändring. Jag vet ju att det inte stämmer och att det fulaste som finns är en smal kropp utan muskler. men har liksom tappat nistan för träningen. Här kommer några inspirationsbilder så att ni inte tappar gnistan;-)
 

Detta med rött läppstift

Passar alla i rött läppstift? Nja..Jag tycker personligen att brunetter passar bättre i det, finns ju såklart undantag, men rent generellt menar jag. Jag tror även att man har en relativt ren klädstil vid tillfället.

Ägglossning hit och dit

Jag blir galen! Jag testade i freadgs negativt, lördag morgon vid 7 positivt lördag fm 11 negativt, söndag morgon  negativt. Min slutsats: det måste ha visat fel på lördagsmorgonen. Jag brukar ha ÄL runt den 11e..Vad tror ni? Kan CB digitala ÄL tester visa fel? Jag ahr avbokat min tid på IVF kliniken och fortsätter att testa varje morgon nu. Min magkänsla säger att det var fel och att jag kommer att få stegring i slutet av veckan.
 
 

Jag och min älskade man för tre vintrar sedan när jag var i vecka 8 :-)
 

Smal, tjock, vältränad? Lagom är bäst

Sverige är ju ett "lagom" land, men det är ju också för att vi är så sunda i våra värderingar. Det ligger ju något i det eller hur. Jag lägger upp några skräckexempel nedan så att ni förstår vad jag menar..

Är inte denna tjej så mycket finare mullig?
 
Denna "dam" är förskräcklig med sina silikonbröst och stringtrosor på en helt benig kropp..Fy!

Undrar hur mycket manligt hormon denna kvinnliga bodybuilder har proppat i sig? Usch! Not my cup of tea!

Freakshow! Varför har alla dessa bodybuilders 80talsstil. Förnya er! Använd för guds skull inte strippkläder och midjeväskor. Jag mår illa. Det är 2012.
 
 

Invägning fredag den 3 november

Ursprungsvikt 72,9
Förra vägningen 69,4
Mål: 64
Idag 67,8
Skillnad -1,6 kg
 
Wow nu är ni chockade va? Det trodde ni inte om en godisråtta som mig minsann!:-) Min plan är att vara nere på 66 i december. Det är ändå nästan 2 kg vilket är mycket. Jag har inte ätit speciellt bra den senaste tiden eller tränat mycket, jag tror att detta är efterdyningar av den duktiga tiden för några veckor sedan. Kan det vara så?

Målet är ju som sagt 64 kg, vilket inte är ett orimligt mål. Jag tror inte att jag klarar det till årsskjiftet, utan satsar på februari. Om jag nu inte skulle bli gravid:-)


Dovemodellarna är vackra precis som de är i olika storlekar
 
 

FET = Frozen embryo transfer

Nu är hela karusellen igång igen. Jag börjar med ägglossningsstickor imorgon bitti och det blir antagligen återföring om en vecka. Galet! Är det inte helt otroligt att våra befruktade ägg ligger i en frys och ska tinas?? Otroligt.

Detta med serviceyrken

Jag tycker att om man har valt att arbeta inom ett serviceyrke så ska man hålla en hög servicenivå och att man ska vilja hjälpa kunden på bästa sätt. Det kan vara alltifrån personer i kassan på banken till städfirmor. Har man valt detta yrke så får man sätta kunden i fokus dvs mig. Jag kan få utbrott på snäsig personal på Ica om de inte är serviceminded eller receptionister som är otrevliga. Jag personligen skulle ldrig passa i detta yrke, det är just därför jag har valt att studera på högskola och utbilda mig inom marknadsföring och ekonomi också. Ett annat exempel är vår städfirma som vi anlitar till vårt hus. De håller inte måttet. De missar saker, de kommer inte vissa veckor, de kan inte språket så att kommunikationen fallierar. Nej man måste vara proffsig om amm arbetar med service!