Jobbar 12 h per dag...

Förlåt för dålig uppdatering! Avskyr bloggar som inte uppdaterar kontinuerligt! Jag har som sagt en mässa jag jobbar med och jag ansvarar för två!!! montrar. Allt ska ju vara tiptop och även mycket press har ringt mig. Jag är nöjd med dagen idag, jag och min marknadsassistent riggade allt. Duktiga vi är! Imorgon gäller det som sagt. Håll tummarna att allt går bra!

Söndagsångest

Varför har man alltid det? Jag älskar mitt jobb och ser fram emot veckan. Jag tror att det är spänning blandat med ångest att man har varit ledig. Jag ahr alltid svårt att sova på söndagen. Ett tips är kamomillte. Det dricker jag varje kväll. Det lugnar. Jag tar även ett bad varje kväll samt varvar ner ganska tidigt på kvällen och lägger mig i tid. Nästa vecka blir galet mycket, då jag har en mässa att tänka på. Jag ansvarar för 2!? montrar, inte 1...Då inkluderar det allt som har med mässa  att göra, personal, hur montern ska se ut, budget mm Roligt men mycket att tänka på. Jag har dock en marknadsassistent som hjälper mig, vilket är superskönt. Jag planerar och hon packar i ordning mm Det blir alltid bättre om man slår ihop sina hjärnor! Om jag missar något, kanske hon kommer ihåg det. Skönt!

Bästa bantningstipset

Prova kläder i ett omklädningsrum med massa speglar och ultrabelysning. Usch, jag gjorde det idag, och ska typ aldrig mer äta..Man ser lixom sig själv med andra ögon. Jag tror att ajg lömmer bort hur pass mullig jag är, sedan kommer det som en käftsmäll i omklädningsrummet. Jag hittade allafall ett par jättefina baggyjeans från Lindex. Ja just det, Lindex, känns som en tanktaffär, men har faktiskt endel godbitar. Jag tänkte ha mina röda kilklacks"converese" till oich någon svårt topp. Blir snyggt! Ska försöka komma ihåg att fota.
 
 

Blood is om the dancefloor..

Fick mensen idag. Det känns ok. Faktiskt.

Jobbat 14 h idag...

MÅSTE sova nu....ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
/Sorry för dålig uppdatering
 

Inskolning på nya dagiset idag

Puh! Jag skulle aldrig klara av att jobba som dagisfröken. Gud så jobbigt! Leon klarade av dagen väldigt bra, han tom somnade i vagnen på vilan utomhus, vilket han aldrig gjort tidigare. De hade lunchen väldigt sent dock. Det blir nog bra i längden, men lite annorlunda att ha lunchen vid 13.00. Jag gillade fröknarna och en av de andra mammorna var väldigt trevlig, hon var handkirurg. Wow!

Jag har det väldigt stressigt på jobbet just nu. Jag har ont i magen av stress. Jag är inte lättstressad kan jag berätta, så när jag blir stressad, är det sjukt mycket att göra..Jag ahr en mässa att fixa nästa vecka, så när den är klar, kommer jag att fira!

Varför hoppas man alltid???

Jag vet att det snudd inpå omöjligt för oss att bli gravida naturligt, men denna månad inbillade jag mig att jag kände alla tecken. Ni vet, ömma bröst, illamående bla bla men icke.. Jag borde veta bättre än att hoppas...

Varför hoppas man alltid???

Jag vet att det snudd inpå omöjligt för oss att bli gravida naturligt, men denna månad inbillade jag mig att jag kände alla tecken. Ni vet, ömma bröst, illamående bla bla men icke.. Jag borde veta bättre än att hoppas...

Ingen finare!!!!!!!!!!!

Jag blir så lycklig när jag ser min son. Alltid.

Inget rött ännu..

Vi hopppas att mensen inte dyker upp.. Men det gör den väl alltid, som ett brev på posten...Jag hoppas hoppas..Jag är fortfarande lugn.. Om några månader kommer ni kanske se mig bita på naglarna. Nu är jag lugn. Bra så.
 
 
 
 

Göra sitt yttersta för att se bra ut?

Det kanske finns någon medelväg, mitt emellan plastikopererade superslimmade tjejjer och mögliga förfallna slumpadinkas. Ja, slumpadinkas är oftast en mamma som är trött, går ofta runt i träningsoverall, har oftast en kille så hon inte anstränger sig eller är en bitter singeltjej som har gett upp hoppet om att någonsin finna kärleken. Jag tycker att man ska anstränga sig för att se fin ut, även om man är gift, som i mi8tt fall. Jag kan känna att jag borde anstränga mig mer. Jag tar alltid på mig myskläder såfort jag kommer hem osv Jag kan absolut lätt gå ner i vikt om jag slutar att äta så förbannat mycket godis och mackor, jag kan klä mig snyggare hemma och ajg kan ha sexigare underkläder på mig. När hade man senast ett underklädes-set som matchar lixom?? Nä jag måste skärpa mig, vi alla slumpadinkas "light" måste skärpa oss.
 

Dax att köra pass på sats

Jag gillar enkla pass typ crosatraining, powerstep, body pump och energy. Nu kör vi!

Sats barnpassning, I loooove you

Mess with me?

Vad är meningen med livet?

Jag tror att den är olika för alla. Jag har en bra karriär med hög lön, superroliga kollegor, bra chef och roliga arbetsuppgifter. Jag har underbara vänner som älskar mig och ställer upp när det behövs. Jag har en fantastisk man som jag fortfarande är väldigt kär i och har roligt med och som är min bästa vän. Jag har ett fint hus nära stan som jag trivs i. Jag har min son. Han är det bästa jag har. Mitt allt. Jag älskar han så mycket att det inte går att förklara med ord. När man tänker efter så betyder inget något om jag inte har min man och min son, min familj. Det är meningen med livet för mig.

Min lördag

Jag åkte och tränade imorse med Leon. Lämnar in han på Sats barnpassning. Det fungerar så himla bra. Jag började lämna in han när han bara var några månader. Jag har aldrig blivit inkallad för han grinar. Han är trygg i sig själv, jag är trygg och personalen är toppen! Jag körde 20 min på löpbandet och sedan tränade jag bröst och avslutade med mage/bål med bollen. Pappa kom när L vaknade och få åkte vi och fiskade. På kvällen tog vi en prommis och jag returnerade några varor från Ellos som inte var bra. Köpte lite kläder och sängkläder. Kombinerade vitt med rosa. Vi har rosa gardiner (gammelrosa).

 

Far & son = Lika?

Man vill ju alltid att ens barn ska vara lik en själv. Eller ja, vissa kanske inte vill det, men jag blir så glad när folk säger vi är lika, för han är ju det finaste jag vet. Ja nu kanske det låter som jag tycker att jag ser superbra ut bla bla bla Men jag tror att alla som har barn förstår vad jag menar...När Leon föddes så vara han en kopia av min man och nu är han faktiskt väldigt lik mig, dock mycket ljusare. Han har ljusblå ögon, jag har bruna, och min man har gröna. Mina bästa killar! De är mitt allt.
 

När ska man bryta med en "vän"?

Jag tycker att man har olika vänner till olika saker. Jag har barndomsvänner, nya vänner och så har jag en bästis, men vi är mer som systrar. Jag kan bli galen på henne, men vi har alltid varandra och vi känner varandra väldigt bra ocha ccepterar varandras olikheter. Sedan har man sk vänner som bara tar energi som man först inte ser att de är falska och att man egentligen inte har något att prata om. Det kommer lixom smygande..Man får helt enkelt rensa och göra sig av med skit. Det kanske är jobbigt först, men när det har gått ett tag känner man bara lättnad och tänker varför bröt jag inte med denna person tidigare. Jag tycker att man kan acceptera att ens vänner inte är precis lik en själv, men när det strider mot ens grundvärderingar så svikar man sigsjälv och allt vad man står för om man fortfarande umgås med en sådan person. Vissa saker säger man bara inte. Hur lågt kan vissa sjunka? 
 

Pust

Nu kör vi!

Invägning

Invägningen gick inte bra. Står still på samma vikt som förra veckan...Men gick ju ändå ner 2,2 kg då. Nya tag! Nu off to the gym!

Osäker på invägningen på fredag..

Åt ju inte bra i fredags..En massa tårta och kakor, då min son hade 2-års kalas. Jag får försöka skärpa mig nu i veckan och köra på. jag körde ett riktigt bra cardiopass igår på gymmet allafall. Jag varvade med att gå, jogga och springa på löpbandet i 40 minuter sedan avslutade jag med smithmaskinen, ni vet stången som man kan göra knäböj i. Jag gör en special. Ett hett tips om ni vill förbränna, men samtidigt bygga muskler och då speciellt få snygg rumpa. Stå ganska bakåtlutad, så att du står långt fram, ha stången över axlarna och gör sedan utfall och efter varje utfall avslutar du med att höja knäet. 10 st på varje ben och vila efter det. Kör 3 set.
 

Falskhet

Jag bara avskyr falskhet! Jag själv har säkert många brister, men falsk är jag inte. Ett exempel på falskhet är när man ler och är trevlig mot dig, men du vet att när du inte är med snackas det skit om dig och samma sak när du är med denna person, då pratar hon/han om andra. Ska man behöva vara orolig att det pratas om dig när du inte är med? Är det en äkta vän då? TVEKSAMT!

När passar det att få barn?

Är jag verkligen redo? Man väntar och väntar tills man är 30, då har man kommit en bit i karriären förhoppningsvis, och tänker att nu SKA jag vara redo. När man sedan får missfall och blir man som besatt, ser gravida magar överallt, testar maniskt, lägger tusentals kronor på olika ägglossningstester och graviditetstester. Man börjar smått tänka på fertilitetsutredningar. Man genomgör tester och behandlingar och till slut får man DET samtalet. Ett samtal om att man aldrig kommer att kunna få barn på naturlig väg.
 
Jag skakade i hela kroppen, blev iskall och kände mig svimfärdig. Man tänker tanken; Tänk om vi aldrig kommer att få ett barn. Vi kommer kanske aldrig att bli föräldrar. Varför ska man då leva? Man känner hopplöshet och livet känns som en mörk avgrund, ett stort svart hål.
 
Jag fick genast krigarinstinkt och ringde samma dag till en IVF klinik och bokade en tid. Tack gode gud för IVF. Resten är ju historia. Vi har nu vår lilla skatt som blev till i ett provrör men med mycket mycket kärlek.
 
Vår dröm är självklart att få ett eller flera syskon till Leon. Vi försöker nu att göra ett barn till. Vi testar utan IVF denna gång några månader. Till vintern blir det ett besök på IVF kliniken om inget har hänt. Och vem vet, mirakel sker.

Kalas

Dags för Snuggles 2-års kalas. Vi har endast bjudit de närmaste. Vi hade stort dop och 1års kalas.

En dagens

Hahaha tänkte inte göra "en dagens" men får ju inte vara sämre än alla andra;-)
Topp vero moda
Byxor Ginatricot
Örhängen H&M
Klocka Breitling
Skor Deichmann

Smoothie i solen

Ligger i min baden baden på terassen och solar med en Smoothie på 1 banan och 1 dl hallon plus lite vatten= 0 points

Bollen

Jag har jättesvag bål. Vet ej om det är pga kejsarsnittet eller om jag alltid haft det..då är bollen och plankan bra övningar.

På gymmet för tredje gången denna vecka

Joggade 20 min och sedan körde jag lite bröst för ovanlighetens skull.

Invägning

Då kör jag första invägningen här då..

Startvikt: 72,9 kg
Nuvarande vikt: 70,8 kg
Skillnad: -2,1 kg
Delmål: 69 kg
Delmål: 66 kg
Målvikt: 64 kg

Obs vägde mig på kvällen med startvikten, så är kanske lite missvisande..Borde jag ta före och efter bilder eller vad tycker ni? Förhoppningsvis blir jag gravid innan jag når målvikten, men det vet man aldrig..

 

Jag springer bort fettet

Joggar sakta på 8an typ 20 min, växlar mellan olika hastigheter.. Fett vik hädan!

Socker-återfall

Fuck! Jobbar ju hemma idag och blev galen! åt en massa onyttigheter! Nu har jag typ 4 points kvar att äta på hela dagen..Ok nu ska jag göra det bästa, inte tänka nu är allt förstört, kör om nästa vecka. Från och med nu bättrar jag mig. Egentligen hade jag velat spy upp allt, men klarar inte av att spy, det är nog väldigt bra, för annars hade jag varit bulimiker. Är det bulimiker som äter jättemycket och kräks och anorektiker som inte äter? Jag hade definitivt varit bulimiker om jag kunde. Sund inställning hahahahhahah...Nejdå man ska äta nyttigt och måttligt bla bla..Blir kycklingfile ikväll, kanske med någon fettsnål citronsås? Och grillade grönsaker. Toppen! Receptet nedan är från vv hemsida. Imorgon är det invägning. Tror ni jag har gått ner något?
 
  1 tsk ( ) Margarin flytande 80%   
  1/2 st (gul/gula) Lök   
  400 g ( ) Kycklingfilé   
  1 st ( ) Citron   
  1 dl ( ) Kycklingbuljong   
  1 msk ( ) Majsstärkelse (redning)   
  6 msk ( ) Matlagningsgrädde 7%   
  1 tsk ( ) Olja   
  1 st (röd/röda) Paprika   
  1 bit(ar) ( ) Purjolök   
  10 liten(t)/små ( ) Oliver i saltlag, svarta   
  1200 g ( ) Potatis   

Ut på projekt

Idag ska jag ut på ett av de projekt jag ansvarar för och fixa lite. Efter det jobbar jag hemma..Skönt att ha ett så flexibelt jobb.
 

Glitter eyeline

Är det hot or not att ha glitter eyeliner? jag gillar det! Jag älskar glitter, bling bling och glamour! Jag har silver, guld och grön/turkos (på bilden nedan)
 
 

Jag är nyvaken, väck mig inte! /Moflin

Leker lite med Photo Shop...

Fucking viktväktarna

Early day...

Är så lugnt på jobbet att jag slutar vid 15 idag! Yejj!

Vilken hårfärg ska jag ha?

Jag bara älskar Jennifer Anistons hår. Hon har ju bara håret iofs, för övrigt så är hon väldigt mycket av en "plain Jane".

Invärtes svamp av socker

Jag berättade för en bekant som är hudterapeut att jag är sockerberoende. Hon sa då helt självklart ja du har invärtes svamp, och den lever på socker. Jag blev helt iskall! Kan man ha svamp i de inre organen. När jag då blir sockersugen, då vill svampen ha mat??! Det låter ju fruktansvårt äckligt! Tänk på det nästa gång då mular en Marabou schweizernöt!

Denna info hittade jag:

Svampen "äter" kolhydrater
Svampar är heterotrofiska, dvs. de tar sin näring av mat den de lagar av omgivningen. Enkla kolhydrater som t ex glukos och fruktos är de sockertyper svampar mest lever av. Svampar är m a o beroende av andra för att upprätthålla sitt liv. Detta beroende exploateras på olika sätt, saprofytiskt eller parasitärt.

Med saprofytiskt näringsupptag avses upptag av näring från ruttnande och multnade organiska ämnen, medan med parasitärt näringsupptag avses upptag av näring från ett levande djur och då antingen på deras hudytor (mjäll) eller genom etablering i djurens vävnader och slemhinnor.

Huruvida svamp gör någon nytta i tarmen råder delade meningar om. Vad som dock är påtaligt är vilka besvär de kan ställa till med vid överväxt, dvs. att de finns i ett större antal än normalt och dessutom kan ha antagit patogen form.

På jobbet

Det är himla lugnt denna vecka...

Första dagen med viktväktarna - FAILED!

Ok jag ska alltså få äta 26 points, det är cirka 1500 kalorier. Det låter ju inte sååå svårt, men när typ tom ägg är en massa points då?? Man får tänka om rejält. Avokado tex som är så nyttigt, det är 5 points och bananer är 0 points. Det låter lite ologiskt. Min frukost var tre husman med lite smör och två ägg och det blev 8 points. Jag ska träna på gymmet på lunchen så jag får några extra points allafall. Wish me luck!

 

Moflin

Moflin köpte vi för nästan 5 år sedan. Hon var väldigt dyr, då Tinkerbell var i ropet då. Hon har en mycket fin stamtavla och är teacup storlek, dvs hon väger hälften av vad chihuahuar brukar väga...

Mardröm?

Jag ska sova i min sons rum inatt, men blir hela tiden väckt av att något rör sig vid benen?????

Bli smal

Ok jag ska verkligen ge Viktväktarna en chans. Jag har reggat mig idag. Lite dyrt, 700:- men ja ger det 3 månader nu..Vad tror ni? Det känns verkligen gammalt att följa vv metoden, men jag måste ha stöttning, och klarar mig inte utan socker och kolhydrater. Jag kommer dock att äta Lindts seasalt varje dag (lite bara), var typ 2 points för två rutor eller något..

Ok en sak till, om jag stavar något fel, så är det ett slarvfel, jag läser inte genom det jag skriver pga tidsbrist. Jag är grym att stava:-) Jag stavar fucking andras texter..Älskar att lämna tillbaka en text fullmarkerad med rött! Mohahaha!
 
Lägger upp en bild när jag var lite smalare..Det var på vår bröllopsresa i Mexico med Coco som var 18 år. Sööööt va!

Sex & the city - En klassiker

Jag har laddat ner alla 94 avsnitt av Sex and the city. avsnitten i början är ju himla bra! Varje avsnitt har ett tema. En ahaupplevelse! Vem tycker ni bäst om? Jag tycker bäst om Carrie, hon är ju skribent och den roligaste av dem. Charlotte är den som ser bäst ut, väldigt söt, men lite stel. Samantha skulle vara rolig att ha som kompis. Miranda är horribel. Jag vet nästan ingen så ful som henne. Jag vet, man ska inte säga att någon är ful. men i mitt tycke är hon verklgen inte snygg, giraffliknande, manlig, blek med gula tänder utan en muskel på kroppen. Not my cup of tea. Men tur att smaken är olia. i loooove Mr Big! Han har den där bad boy-charmen. Jag vet han är lite av ett svin, men lång, charmig, smart och rolig.

Tillbaka på jobbet

Jag var lite stressad att semestern var slut och jag skulle tillbaka till jobbet först. Nu känns det bra. Jag behöver bara få in mina rutiner. Jag är en rutinmänniska. Jag kan ha hur mycket som helst att göra på jobbet, men jag blir inte stressad. Något som stressar mig är bilköer. Guuud finns det något värre. Så ineffektivt att bara sitta i den jäkla kön, och inte kunna göra något åt saken. Jag brukar dock försöka att ringa samtal eller lyssna på någon rolig podcast.
 
Jag har verkligen ett roligt jobb. Det är alltid olika saker att göra ochj jag bestämmer helt över min egna tid. Jag brukar börja tidigt på morgonen så att jag slipper bilköerna och kan sluta tidigare för att hinna hämta min son i hyfsad tid och kanske träna ibland. En helt crazy sak jag gör ibland, eller ja, ganska ofta, är att jag tar 45 min hemma själv och varvar ner innan jag hämtar sonen på dagis. Jag tar på mig mjukiskläder, kollar mailen, sätter på en nedladdad serie, dricker en kaffe och bara chillar i soffan. Det är guld värt. Så himla skönt! Jag tror att om dagis visste om det, skulle de bli tokiga och tycka att amn var en jättedålig förälder. Jag blir dock en bättre förälder av att få lite egentid och varva ner innnan jag hämtar mitt barn. Det borde alla göra!
 
 
 

Vilken bantningsmetod fungerar?

Svaret är ingen, inte i längden allafall...Det finns så många att man inte vet vilken man ska välja: Dukan, LCHF, Viktväktarna, flygvärdinnedieten mm Det enda rätta är väl att man ska öeva med en sund livstil, äta små portione och ofta, försöka avstå från socker, alltför mycket fett och snabba kolhydrater. För mig fungerar inte detta. Min karaktär är alldeles för svag när det gäller godis och choklad och vi ska inte prata om mackor..Jag kan äta hur många som helst.
 
Jag väger cirka 70 kg och är 163 cm, det låter ju jättemycket, men jag tror inte att folk uppfattar mig jättetjock. Jag är ganska muskulös(inte överdrivet så klart) och har fettet utspritt på hela kroppen lixom..Jag är proportionerlig och har en bra symmetri. Jag skulle vilja väga cirka 64 kg. Dets kulle vara perfekt för mig. Jag tycker att man ska försöka göra sig så snygg som man kan. Jag vill bli MITT snyggaste jag. Borde vi inte alla försöka med det?
 
Detta med att man klagar på att man är tjock osv Jag har nog OS guld i det. Jag beklagar mig för min man och blir sedan sur på han när han säger att jag ska gå och träna eller inte äta godis..Motsägelsefullt jag vet!
 
Jag har alla förutsättningar i världen att bli smal, jag har gym på jobbet, gym där jag bor, pengar så jag kan köpa nyttig mat osv Det är ju bara att göra det! Jag börjar varje måndag och slutar tisdagar..Hahahhaha! Nu känns det som att jag kommer att klara det, men vi får väl se.
 
Nu funderar jag på att gå med i viktväktarna. Jag vet, det låter gammal och omodernt, men om man tänker på hur deras metod fungerar så är det ju ganska logiskt. Man ska äta ett visst antal points per dag, man får extra points om man tränar och man får äta allt, men med måtta såklart. Vad tror ni?
 

Detta med tidiga graviditetssymptom...

Molar det inte lite i magen? Brösten ömmar nog en aning och man klarar inte av starka dofter, och vi ska inte tala om kaffe! Man tycker att man känner järnsmak i munnen och kroppen har plötsligt fått förhöjd kropptemperatur tycker man. Man får en blödning, men det måste ju vara en nidblödning, som man kan få när ägget fäster...Man köper graviditestester, det visar negativt, man köper ett till, för kanske var de för tidigt att testa? Kanske kanske syns två streck, om man tittar riktigt riktigt noga..

Men i slutändan är det alltid ett ledsamt minus på den jäkla stickan..Ett ensamt streck.
 
Detta inlägg tillägnar jag alla oss som har eller försöker få barn i åratal..Vi lyckades tillslut, men det ska jag berätta om en annan gång, och den långa vägen dit.
 

Om man ska följa någons blogg, måste man ju för bövelen veta vem det är!!!

Jag är 34 år och bor i Stockholm med min man, Kristoffer, och min 2-åriga son, Leon. Vi fick vår älskade son genom provrörsbefruktning. Vi bor i ett 40-tals hus.
 
Jag arbetar med marknadsföring, just nu inom byggbranschen. Ett väldigt roligt och flexibelt jobb! Jag har ett konsultuppdrag som sträcker sig till årsskiftet, sedan får vi se vad som händer!
 
Jag har även ett eget företag som säljer hårförlängningsprodukter. Jag är grossist och säljer hår/verktyg till salonger, anordnar kurser samt gör även förlängning någon enstaka gång på noga utvalda kunder:-)
 

Varför Gyttjegrisen?

Smaka på ordet! Gyttjegrisen...Det låter ju helt galet. Thats why I love it!
 

Jag ska väl ha en blogg som alla andra?

Det verkar vara standard att ha en blogg 2012. Det känns som att Sverige ligger i framkant i världen när det gäller bloggar. Det startas cirka 3000 bloggar varje dag i Sverige, vilket låter helt galet mycket. KJag tycker också att det känns som de flesta som startar blogg är i 20 års åldern. Är jag för gammal? Om man skulle starta Facebook nu, när alla har haft det flera år, skulle man ha typ 3 vänner. Tur jag hängde med där allafall..Nu ska jag försöka allafall. Jag har ett ganska tressigt liv, så vi får se hur det går, men jag ska försöka att ha den så levande som det går.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.