Mörker

Jag lever i kaos. Mörka moln med oro svävar över mig dag som natt. Jag sover väldigt lite. Ständig oro i magen och huvudvärk. Googlar som en galning.

95% av de som gör kub test hamnar i lågriskgruppen. Vi var dessa 5% som fick hög risk. 1:51 att vårt barn har en kromosomskada. Jag vet att chansen är stor att det inte är något, men den finns ändå där.

Vi är inbokade på ett moderkaksprov på måndag. Vi kommer att gå ditt och höra riskerna och sedan besluta oss för vad vi ska göra. Det är 1% missfallsrisk av detta prov. Om vi hör provet sjukskriver jag mig inför resan. Vi flyger på onsdag kväll. Om jag får mf så kommer det antagligen de första två dygnen. Jag tänker ligga i soffan och ta det väldigt lugnt. Jag har packat klart nästan och förbereder allt ikväll. Provsvaret kommer efter 1 vecka. De ska få ringa oss eftersom vi är i Thailand oavsett.

Alternativ 2 är att om moderkakan sitter krångligt till så gör jag ett extra kub hos en specialist innan vi reser och sedan gör jag fostervattenprov i vecka 16.

Jag famlar i mörker..

Kommentarer :

#1: Honken

Håller tummarna för att det slutar bra! Kram

skriven
#2: Camilla

Jag visste inte det där med att moderkakan sitter knasigt att det inte går att ta ett prov.
Jag hoppas du får bra information så att det känns rätt i maggropen senare med ditt beslut. Tänker så på dig imorgon. Hoppas du får lite sömn inatt!

skriven

Kommentera inlägget här :